Contact informatie:


Praktijk Vica

Kerkepad 28 B

1619 AE Andijk


06-33753244

info@praktijkvica.nl

KVK nr: 68205287

Praktijk Vica © all rights reserved

Webdesign Hartendorp Fotografie

Meer informatie of een afspraak maken?

Home

De agenda van Praktijk Vica


Wil jij op de hoogte blijven van de laatste activiteiten die Praktijk Vica organiseert? Neem dan een kijkje in onze agenda. Hier zullen wij met jullie delen welke leuke dingen erop de planning staan. Houdt ook onze facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!


Tot ziens bij Praktijk Vica!


Terug naar overzicht

Naam activiteit: Yogales in de paardenwei!


Inhoud activiteit: In samenwerking met yogadocente Nicolette Degeling organiseert Praktijk Vica een yogales in de paardenwei. Speciaal voor mensen die het leuk vinden om op een laagdrempelige manier kennis te maken met yoga en de diensten van Praktijk Vica. Tijdens deze gezellige ochtend staan zowel de paarden als de yoga centraal. De aanwezigheid van de paarden wordt verweven met het yoga-programma. Door yoga te beoefenen in de paardenwei kun je nog meer ontspanning ervaren. De paarden zullen ons meenemen in het hier en nu en deelgenoot maken van hun liefdevolle energie. Ervaring met yoga en paarden is niet nodig. Iedereen is welkom. Na afloop drinken we met ze allen nog wat lekkers!

De kosten zijn € 15,- per persoon.


Let wel op: doorgang vindt alleen plaats bij goed weer!


Voor wie: Voor alle volwassenen die benieuwd zijn naar de ervaring van het beoefenen van Yoga in de paardenwei. Even een heerlijk momentje voor jezelf!


Datum: Zomer 2018 (datum volgt nog; houdt onze Facebook in de gaten of stuur ons een mail bij interesse)

Tijd:Volgt nog