Contact informatie:


Praktijk Vica

Kerkepad 28 B

1619 AE Andijk


06-33753244

info@praktijkvica.nl

KVK nr: 68205287

Praktijk Vica © all rights reserved

Webdesign Hartendorp Fotografie

Meer informatie of een afspraak maken?

Home

De agenda van Praktijk Vica


Wil jij op de hoogte blijven van de laatste activiteiten die Praktijk Vica organiseert? Neem dan een kijkje in onze agenda. Hier zullen wij met jullie delen welke leuke dingen erop de planning staan. Houdt ook onze facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!


Tot ziens bij Praktijk Vica!


Naam activiteit: Sociale vaardigheidstraining “In contact met pony’s”


Inhoud activiteit: In deze training onderzoeken we samen met de pony’s verschillende onderwerpen rondom het thema contact. We gaan ontdekken wat belangrijk is voor het hebben van goed contact met jezelf en de ander. Ieder kind ontwikkelt zich in contact met anderen. Het hebben van goede sociale vaardigheden om tot dit contact te kunnen komen, is dus heel belangrijk. Vandaar deze waardevolle training rondom dit belangrijke thema uit het leven van het kind.


Voor wie: Kinderen van 6-9 jaar die een steuntje in de rug kunnen gebruiken wanneer het gaat om contact maken en onderhouden. Denk daarbij aan teruggetrokken kinderen, kinderen die niet goed voor zichzelf kunnen opkomen in contact met anderen. Of kinderen die moeite hebben met het respecteren en herkennen van andermans grenzen.


Datum: De training wordt gegeven op: 24 juni, 1 juli en 8 juli 2017. De totale kosten zijn € 79,50 per kind.


Tijd: Zaterdagmiddag van 14.00 -16.00 uurTerug naar overzicht

Naam activiteit: Yogales in de paardenwei!


Inhoud activiteit: In samenwerking met yogadocente Nicolette Degeling organiseert Praktijk Vica een yogales in de paardenwei. Speciaal voor mensen die het leuk vinden om op een laagdrempelige manier kennis te maken met yoga en de diensten van Praktijk Vica. Tijdens deze gezellige ochtend staan zowel de paarden als de yoga centraal. De aanwezigheid van de paarden wordt verweven met het yoga-programma. Door yoga te beoefenen in de paardenwei kun je nog meer ontspanning ervaren. De paarden zullen ons meenemen in het hier en nu en deelgenoot maken van hun liefdevolle energie. Ervaring met yoga en paarden is niet nodig. Iedereen is welkom. Na afloop drinken we met ze allen nog wat lekkers!

De kosten zijn € 15,- per persoon.

Let wel op: doorgang vindt alleen plaats bij goed weer!


Voor wie: Voor alle volwassenen die benieuwd zijn naar de ervaring van het beoefenen van Yoga in de paardenwei. Even een heerlijk momentje voor jezelf!


Datum: Zondagochtend 18 juni, locatie Praktijk Vica. Opgeven bij Praktijk Vica.


Tijd:10.30-12.15 uur.