Contact informatie:


Praktijk Vica

Kerkepad 28 B

1619 AE Andijk


06-33753244

info@praktijkvica.nl

KVK nr: 68205287

Praktijk Vica © all rights reserved

Webdesign Hartendorp Fotografie

Meer informatie of een afspraak maken?

Home

Klanten vertellen


Lees hier de ervaringen van iedereen die jou voorging in het gebruik maken

van de diensten van Praktijk Vica!Coachee anoniem:

Vrijdagochtend half elf, persoonlijke coaching met paard, staat er in mijn agenda. Geen idee wat ik kan verwachten. Paarden op afstand vind ik heel mooi maar dichtbij zijn ze wel heel groot. Samen met Nienke wandel ik naar de paarden. Vica staat rustig op mij te wachten. Ik ga open de coaching in. Ik voel mij op mijn gemak. Na de uitleg van Nienke stap ik de bak in. Al snel staan Vica en ik in contact met elkaar. Er komt bij mij veel in beweging. Als een glas heldere spiegel geeft Vica mij inzicht in mijzelf. Nienke staat aan de zijlijn en observeert. Begrijp ik iets niet dan laat Nienke d.m.v. een vraag, mij zelf het antwoord geven. Aan het eind van de ochtend ben ik een ervaring en vele inzichten rijker en diverse oude zelfbeperkende overtuigingen armer. Coaching met paarden kan ik iedereen aanraden. Nienke en Vica, bedankt.Wilma:

Onlangs een paarden coaching sessie genoten bij Nienke Weel van Praktijk Vica. Prachtig gelegen in Andijk waar de paarden de ruimte en verzorging krijgen die zij behoeven. Met passie en liefde voor haar paarden heeft zij deze paarden coaching praktijk opgezet. Vanuit mijn werk was ik geïnteresseerd wat paarden coaching zou kunnen betekenen voor kinderen/ jongeren. De hulpverlening gaat al snel met kinderen/jongeren in “gesprek” en dat is lang niet voor alle kinderen/jongeren helpend. Nienke liet me uitgebreid kennis maken met de plek en de paarden. Met de paarden, in eerste instantie vanaf een afstand, want van te voren had ik aangegeven dat ik bang ben voor paarden en dat dat misschien wel een onderwerp zou kunnen zijn voor de kennismakingssessie. De sessie heeft me echter zoveel meer over/voor mezelf opgeleverd dan het aangaan van mijn angst voor paarden! Ongelofelijk hoe de paarden mij een spiegel hebben voorgehouden. Op mijn tempo, want in de spiegel kijken is/kan behoorlijk confronterend zijn. Nienke hielp me hierbij door vragen te stellen, waardoor ik het gedrag van de paarden kon lezen/begrijpen en de link naar mezelf kon leggen. Ik ervaarde dat Nienke de tijd voor mij had én voor het proces dat de paarden me wilden laten zien. Met vol vertrouwen verwijs ik vanaf nu kinderen/jongeren door die mijns inziens baat kunnen hebben bij paarden coaching.Coachee anoniem:

De sfeer en omgeving waar de sessies plaatsvinden vond ik ontzettend fijn. Langs de mooie verblijven voor de paarden loop je naar de bak waar de sessies plaatsvinden. Ik vond het ontzettend spannend want ik heb niet veel ervaring met paarden maar ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb. Ik ervoer letterlijk en figuurlijk de ruimte die ik even nodig had. De sessies waren voor mij persoonlijk best heftig maar hebben mij ook veel inzicht gegeven waar ik mee verder kon. Het mooie vond ik dat alle antwoorden eigenlijk door jezelf worden gegeven met behulp van het paard en de coaching van Nienke. Een super ervaring rijker!Annemieke:

Een plek waar je de balans ziet en ervaart: bij mens en paard. Ik heb het over de prachtige locatie van de coach Nienke Weel van Praktijk Vica “Passie voor mens en paard”. De professionele begeleiding van de coach Nienke en het contact met haar kudde paarden was voor mij een warme en bijzondere ervaring. De interactie met het paard die er plaats vond tijdens mijn coach sessie en de manier waarop je aan het denken wordt gezet over je eigen gedrag in omgang met het paard raakte mij diep in mijn hart. Deze manier van coachen in contact met het paard en de begeleiding van de coach is totaal wat anders dan alleen een gesprek met een coach rondom een tafel. Naast deze bijzondere manier van coachen vond ik het heel mooi om te zien hoe de kudde van “Praktijk Vica” leeft. Op zo een natuurlijke mogelijke manier. In kuddeverband met veel ruimte om te bewegen en continue hooi tot hun beschikking. Je zou wensen dat al de paarden die samen leven en werken met de mens op deze manier konden leven. Praktijk Vica straalt met hart en ziel een visie uit en doet daarbij de naam “Passie voor Mens en Paard” zijn eer aan. Ik vond het een ervaring om niet gauw te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar.


Terug naar overzicht