Contact informatie:


Praktijk Vica

Kerkepad 28 B

1619 AE Andijk


06-33753244

info@praktijkvica.nl

KVK nr: 68205287

Praktijk Vica © all rights reserved

Webdesign Hartendorp Fotografie

Meer informatie of een afspraak maken?

Home

Coachen met paarden


Ben jij iemand die zichzelf regelmatig voorbij holt? Loop jij vaak tegen dezelfde patronen aan en lukt het je niet om dichtbij jezelf te blijven? Heb jij temidden van alle drukte en chaos ook zo’n behoefte aan rust? Om gewoon alle drukte en verplichtingen achter je te laten.


Zou het niet fijn fijn om tijdens een moment van rust eens écht in contact te komen met jezelf? Om zo eigen wensen, behoeften, twijfels en patronen te verkennen. Dit samen met iemand die naar je luistert en je helpt eigen inzichten en antwoorden te vinden.


Gun jezelf zo’n moment en volg een sessie paardencoaching. Omringd door een bijzondere kudde paarden en een rustige coach is het even tijd voor jou. Niks moet en alles mag er zijn. Zo kun je weer rust, ruimte en helderheid van binnen creëren. Om vanuit daar nieuwe stappen maken. Om je leven weer te leven zoals jij dat graag wilt. Want daar gaat het natuurlijk om!


Hoe gaan we dit doen? Door te ervaren en voelen bij de paarden! Met de wind door je haar en de zon of regen op je gezicht. Je kunt een coachvraag inbrengen of onbevangen het contact met de paarden aangaan. Wil je dit proces vervolgens verder uitdiepen? Dat kan. Je kunt je eigen proces aan de hand van reflectiebladeren bijhouden en zo steeds zelf voor nieuwe input tijdens de coaching zorgen. Zo blijft het jouw proces. En dat is ontzettend waardevol.


De kracht die ervan deze coachsessies uitgaat is bijzonder en weet mensen vaak diep van binnen te raken. Het effect ervan werkt lang door en geeft nieuwe perspectieven en mogelijkheden om te experimenteren met andere patronen.


Terug naar overzicht

Door coaching met paarden kun je:


Jezelf ontmoeten door de ogen van het paard


Kom ervaren wat het contact met paarden voor jou kan betekenen

Rol van de coach


De rol van de coach is er een van onderzoeker en observator.

De verantwoordelijkheid voor het dragen en verdiepen van het coachproces ligt bij jezelf. Van de coach mag je daarin betrokkenheid, enthousiasme en professie verwachten om dit proces zo goed mogelijk te begeleiden.


Werkwijze


Ben jij nieuwsgierig geworden en heb je interesse in onze paardencoaching? Neem dan even contact met ons op. We kunnen dan een gratis kennismaking plannen. We verwelkomen je graag op onze locatie. Er wordt met elkaar besproken of het aanbod van Praktijk Vica aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. Ervaring met paarden is niet nodig. Je blijft tijdens de sessie met beide voeten op de grond staan!